FRA
2 - 1
ROU
10 Qershor, Ora 21:00
ALB
0 - 1
SUI
11 Qershor, Ora 15:00
WAL
2 - 1
SVK
11 Qershor, Ora 18:00
ENG
1 - 1
RUS
11 Qershor, Ora 21:00
TUR
0 - 1
CRO
12 Qershor, Ora 15:00
POL
1 - 0
NIR
12 Qershor, Ora 18:00
GER
2 - 0
URK
12 Qershor, Ora 21:00
ESP
1 - 0
CZE
13 Qershor, Ora 15:00
IRL
1 - 1
SWE
13 Qershor, Ora 18:00
BEL
0 - 2
ITA
13 Qershor, Ora 21:00
AUS
0 - 2
HUN
14 Qershor, Ora 18:00
PRT
1 - 1
ISL
14 Qershor, Ora 21:00
RUS
1 - 2
SVK
15 Qershor, Ora 15:00
ROU
1 - 1
SUI
15 Qershor, Ora 18:00
FRA
2 - 0
ALB
15 Qershor, Ora 21:00
ENG
2 - 1
WAL
16 Qershor, Ora 15:00
URK
0 - 2
NIR
16 Qershor, Ora 18:00
GER
0 - 0
POL
16 Qershor, Ora 21:00
ITA
1 - 0
SWE
17 Qershor, Ora 15:00
CZE
2 - 2
CRO
17 Qershor, Ora 18:00
ESP
3 - 0
TUR
17 Qershor, Ora 21:00
BEL
3 - 0
IRL
18 Qershor, Ora 15:00
ISL
1 - 1
HUN
18 Qershor, Ora 18:00
PRT
0 - 0
AUS
18 Qershor, Ora 21:00
ROU
0 - 1
ALB
19 Qershor, Ora 21:00
SUI
0 - 0
FRA
19 Qershor, Ora 21:00
SVK
0 - 0
ENG
20 Qershor, Ora 21:00
RUS
0 - 3
WAL
20 Qershor, Ora 21:00
NIR
0 - 1
GER
21 Qershor, Ora 18:00
URK
0 - 1
POL
21 Qershor, Ora 18:00
CRO
2 - 1
ESP
21 Qershor, Ora 21:00
CZE
0 - 2
TUR
21 Qershor, Ora 21:00
HUN
3 - 3
PRT
22 Qershor, Ora 18:00
ISL
2 - 1
AUS
22 Qershor, Ora 18:00
SWE
0 - 1
BEL
22 Qershor, Ora 21:00
ITA
0 - 1
IRL
22 Qershor, Ora 21:00
SUI
5 - 6
POL
25 Qershor, Ora 15:00
WAL
1 - 0
NIR
25 Qershor, Ora 18:00
CRO
0 - 1
PRT
25 Qershor, Ora 21:00
FRA
2 - 1
IRL
26 Qershor, Ora 15:00
GER
3 - 0
SVK
26 Qershor, Ora 18:00
HUN
0 - 4
BEL
26 Qershor, Ora 21:00
ITA
2 - 0
ESP
27 Qershor, Ora 18:00
ENG
1 - 2
ISL
27 Qershor, Ora 21:00
POL
3 - 5
PRT
30 Qershor, Ora 21:00
WAL
3 - 1
BEL
1 Korrik, Ora 21:00
GER
6 - 5
ITA
2 Korrik, Ora 21:00
FRA
5 - 2
ISL
3 Korrik, Ora 21:00
PRT
2 - 0
WAL
6 Korrik, Ora 21:00
GER
0 - 2
FRA
7 Korrik, Ora 21:00
PRT
1 - 0
FRA
10 Korrik, Ora 21:00
Renditja e skuadrave sipas Grupeve
   Grupi A
N
F
B
H
GS
GP
P
3
2
1
0
4
1
7
3
1
2
0
2
1
5
3
1
0
2
1
3
3
3
0
1
2
2
4
1
   Grupi B
N
F
B
H
GS
GP
P
3
2
0
1
6
3
6
3
1
2
0
3
2
5
3
1
1
1
3
3
4
3
0
1
2
2
6
1
   Grupi C
N
F
B
H
GS
GP
P
3
2
1
0
3
0
7
3
2
1
0
2
0
7
0
0
0
0
0
0
0
3
0
0
3
0
5
0
   Grupi D
N
F
B
H
GS
GP
P
3
2
1
0
5
3
7
3
2
0
1
5
2
6
3
1
0
2
2
4
3
3
0
1
2
2
5
1
   Grupi E
N
F
B
H
GS
GP
P
3
2
0
1
3
1
6
3
2
0
1
4
2
6
3
1
1
1
2
4
4
3
0
1
2
1
3
1
   Grupi F
N
F
B
H
GS
GP
P
3
1
2
0
6
4
5
3
1
2
0
4
3
5
3
0
3
0
4
4
3
3
0
1
2
1
4
1
 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.