Ndeshjet e këtij Europiani
Faza në Grupe
10 Qershor, Ora 21:00
2 - 1
11 Qershor, Ora 15:00
11 Qershor, Ora 18:00
11 Qershor, Ora 21:00
1 - 1
12 Qershor, Ora 15:00
0 - 1
12 Qershor, Ora 18:00
12 Qershor, Ora 21:00
13 Qershor, Ora 15:00
13 Qershor, Ora 18:00
1 - 1
13 Qershor, Ora 21:00
14 Qershor, Ora 18:00
14 Qershor, Ora 21:00
15 Qershor, Ora 15:00
15 Qershor, Ora 18:00
1 - 1
15 Qershor, Ora 21:00
16 Qershor, Ora 15:00
2 - 1
16 Qershor, Ora 18:00
16 Qershor, Ora 21:00
17 Qershor, Ora 15:00
1 - 0
17 Qershor, Ora 18:00
17 Qershor, Ora 21:00
3 - 0
18 Qershor, Ora 15:00
18 Qershor, Ora 18:00
18 Qershor, Ora 21:00
19 Qershor, Ora 21:00
0 - 0
20 Qershor, Ora 21:00
0 - 3
21 Qershor, Ora 18:00
21 Qershor, Ora 21:00
2 - 1
22 Qershor, Ora 18:00
22 Qershor, Ora 21:00
0 - 1
Ndeshjet e 1/8
25 Qershor, Ora 15:00
5 - 6
25 Qershor, Ora 18:00
25 Qershor, Ora 21:00
26 Qershor, Ora 15:00
2 - 1
26 Qershor, Ora 18:00
26 Qershor, Ora 21:00
27 Qershor, Ora 18:00
2 - 0
27 Qershor, Ora 21:00
1 - 2
Çerek Finalet
30 Qershor, Ora 21:00
1 Korrik, Ora 21:00
3 - 1
2 Korrik, Ora 21:00
3 Korrik, Ora 21:00
5 - 2
Gjysëm Finalet
6 Korrik, Ora 21:00
7 Korrik, Ora 21:00
Finalja
10 Korrik, Ora 21:00
 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.